Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Μπροστά στις εκλογές: Μια Καλύτερη Ζωή Είναι Εφικτή

Οι Έλληνες πολίτες θα βρεθούμε σε λίγες μέρες μπροστά στο δίλημμα αν θα ψηφίσουμε και τι θα ψηφίσουμε. Μέχρι σήμερα η πείρα μας έχει δείξει ότι λίγα έχουμε να περιμένουμε από τους υποψήφιους, που άλλα λένε πριν και άλλα πράττουν μετά τις εκλογές.
Όμως τώρα, σ’ αυτές τις εκλογές, οι καταστάσεις είναι πολύ κρίσιμες. Οι καταστροφείς της Ελλάδας μας, διεκδικούν να ξαναπάρουν την κυβερνητική εξουσία και να συνεχίσουν το έργο της καταστροφής. Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι με το σύστημά τους, που ρούφηξαν και κατέστρεψαν την Εθνική μας κυριαρχία και οικονομία, τους υποστηρίζουν.
Σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, θέλουν να μας επιβάλλουν τις παγκόσμιες ανώνυμες κερδοσκοπικές εταιρείες, τους βρικόλακες των μεταλλαγμένων και της κλιματικής καταστροφής!
Αποφάσισαν να μας πάρουν ακόμη και τα σπίτια. Δεν τους φτάνει ότι το 1% των κατεχόντων έχει μεγαλύτερη περιουσία από το 99% του ενεργού πληθυσμού.
Πλέον, ζήτημα δεν είναι μόνο η βουλιμία των μεγάλων της αγοράς... Δεν είναι μόνο τα μεταλλαγμένα ή σκάρτα που θέλουν με το στανιό να μας ταΐσουν... Δεν είναι μόνο το φρέσκο (;) γάλα των 11 ημερών (!) που στοχεύει στον θάνατο της ελληνικής οικονομίας. Δεν είναι μόνο η ελλιπής ενημέρωση και η στέρηση επιλογής... Είναι ότι μας ξεγύμνωσαν, μας πήραν τις δουλειές μας, μας μείωσαν τις συντάξεις, και πλέον έχουμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα παραπάνω χωρίς ή με πενιχρά εισοδήματα!
Στην Ελλάδα του 2015:
Παιδιά λιποθυμούν στα σχολειά απο την πείνα. Γέροντες σφαγιάζονται μέσα στα σπίτια τους απο εισβολείς που αναζητούν λίγα χρήματα. Τα μπαλκόνια γίνονται νέα Ζάλογγα για να μπει τέλος στην πληγωμένη περηφάνεια.
Μετράμε νεκρούς και απο τις αναθυμιάσεις πρόχειρων σομπών... καθώς η θέρμανση δεν είναι δεδομένη ούτε για τα μεσαία κοινωνικά στρώματα.
Οι διαχειριστές της εξουσίας του καθεστώτος δεν εξυπηρέτησαν το κοινό συμφέρον της πατρίδας, αλλά τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης.
Δεν πρέπει να ταΐσουμε αυτούς που μας τρώνε!
Η ΒΙΟΖΩ, καλεί τους πολίτες να μη συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των κερδοσκόπων και ν’ αντισταθούν στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.
Δεν έχει όρια η Πρωτοβουλία, οι Δυνατότητες και η Εφευρετικότητα των τοπικών Κοινωνιών. Σήμερα μπορούμε να ζήσουμε όλοι πολύ καλά αρκεί να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας και κυρίως στην ομάδα μας. Οι Κοινότητες των Ελλήνων είναι η παράδοσή μας.
Μια Καλύτερη Ζωή Είναι Εφικτή
Τοπικά, Ομαδικά, στο δικό μας Σύστημα της Αγάπης στον Άνθρωπο και στη Φύση!
Με ΟικοΑυτάρκεια, Ανταλλαγή Αγαθών και Αντίσταση στην Παγκοσμιοποίηση!

                                                                                   Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ
                                           πηγή: http://www.biozo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου