Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Σταθάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ελπίδα του λαού

1. Το πολιτικό μήνυμα που περνάμε στην περιοχή μας, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, είναι ότι η μόνη ελπίδα που υπάρχει για να αλλάξει κάτι και να σταματήσει αυτή η απάνθρωπη πολιτική είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο απαντάει στο θέμα επίλυσης του χρέους με κούρεμα και αποπληρωμή με ρήτρα ανάπτυξης του υπολοίπου. Επίσης, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δίνει άμεσες λύσεις στο να σταματήσει η ανθρωπιστική κρίση που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα λόγω της εφαρμογής των Μνημονίων και να δοθεί ώθηση στην ανάπτυξη.
2. Τα πρώτα μέτρα και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η επαναφορά των εργασιακών σχέσεων, η προστασία της κατοικίας και των καταθέσεων στις οποίες «βάζουν χέρι» οι τραπεζίτες χωρίς προειδοποίηση, η διευθέτηση των οφειλών των ελεύθερων επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μπουν σε κλίμακα, η ρύθμιση των "κόκκινων" δανείων, η παροχή άμεσης ρευστότητας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η παροχή ρεύματος σε όλα τα νοικοκυριά, η πρόσβαση όλων στη δωρεάν υγεία, καθώς και η στελέχωση των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας, τα οποία σήμερα υπολειτουργούν.
3. Την αποτίμηση δεν μπορούμε να την κάνουμε εμείς, την κάνει η κοινωνία κρίνοντας τόσο τη στάση μας ως βουλευτών, όσο και τις παρεμβάσεις που κάναμε και το πώς πορευτήκαμε όλο το χρονικό διάστημα της κοινοβουλευτικής μας θητείας.
                                                                                             πηγή: εφημερίδα ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου