Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

                            Του Θανάση Σκούμα
Οι εκλογές της 25 Γενάρη 2015, αποτελούν μια ιστορική στιγμή για την πορεία της χώρας. Αποτελούν την πιο κρίσιμη μάχη για την πορεία της χώρας μετά την μεταπολίτευση. Οι δυνάμεις που υπερασπίζονται τα λαϊκά συμφέροντα και εκπροσωπούνται κατά κύριο λόγο από το ΣΥΡΙΖΑ, αναμετρούνται με τις δυνάμεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,   που οδήγησε τη χώρα στην κοινωνική καταστροφή. Από την μια μεριά η επιλογή για δημοκρατία και δικαιοσύνη, για την επιβίωση του Ελληνικού λαού, και από την άλλη , η επιλογή για συνέχιση της υποταγής της χώρας στον άξονα των δανειστών και των ντόπιων εκμεταλλευτών της κρίσης. \
Η βαθιά οικονομική συστημική κρίση, έχει ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό των τελευταίων 40 ετών. Παραδοσιακές εντάξεις και εκπροσωπήσεις έχουν ανατραπεί και η επιτακτική ανάγκη για αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα. Το ζητούμενο είναι να υπάρξει μια καθαρή και συγκεκριμένη  πολιτική κατεύθυνση που θα δώσει ελπίδα, που θα μπορέσει να μετουσιώσει πολιτικά, την αγανάκτηση, το θυμό και τη συσσωρευμένη οργή του λαού, σε δυνατότητα άμεσης ανακούφισης του λαού και σε μια διαδικασία αναγεννητικής πορείας της χώρας.
Απέναντι στην εκστρατεία της κινδυνολογίας και του φόβου, που επιχειρούν οι δυνάμεις της κοινωνικής καταστροφής, υπάρχει η φανερή διέξοδος του άλλου δρόμου, της πολιτικής αλλαγής.
Αυτή τη διέξοδο μπορεί να τη δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με το πρόγραμμα του και τις δεσμεύσεις του, που έθεσε με συγκεκριμένο τρόπο στον Ελληνικό λαό.

Σ’ αυτή την μεγάλη και ιστορική μάχη, στρατευόμαστε όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, για να νικήσει η ελπίδα τον φόβο. Για να ανακτηθεί η λαϊκή και η εθνική κυριαρχία. Για να μπορέσει η χώρα να αλλάξει σελίδα και να ικανοποιηθούν οι λαϊκές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου