Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στον Γράμμο μετέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης για να θάψει τα λεφτά του. Σάλπισμα εθνικού ξεσηκωμού από την ιερή κορυφογραμμή

Συνέχεια έδωσε τα ξημερώματα ο Άδωνις Γεωργιάδης στη δήλωσή του ότι άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σηκώσει τις καταθέσεις του από τις τράπεζες. Έχοντας στα χέρια του τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν σαφές (και στα όρια του μη αναστρέψιμου) προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο δυναμικός πολιτικός προέβη σε μια θεαματική κίνηση με βαρύ πολιτικό συμβολισμό.
Συγκεκριμένα, στις 5:00 σήμερα το πρωί ο κ. Γεωργιάδης μετέβη με ειδική πτήση Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας στην κορυφογραμμή του Γράμμου (για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτεται η συγκεκριμένη τοποθεσία), όπου και έθαψε τα χρήματα που μέχρι πρότινος είχε κατατεθειμένα σε προθεσμιακό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Τον κ. Γεωργιάδη συνόδευσε η σύζυγος του κ. Ευγενία Μανωλίδου, στον παππού της οποίας ανήκε το φτυάρι που χρησιμοποιήθηκε για να ανοίξει η τρύπα όπου θάφτηκαν οι αποταμιεύσεις του πρώην υπουργού. Τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί σε αμφορέα αρχαιοελληνικής τεχνοτροπίας. Μάλιστα, στο στόμιο του είχε κρεμαστεί ένα ασημένιο σταυρουδάκι για γούρι.
Σε non paper κύκλων του κ. Γεωργιάδη εξηγείται επακριβώς ο συμβολισμός της ταφής του κομποδέματος. Στο Γράμμο οι γνήσιοι Έλληνες, υπό την εθνική καθοδήγηση του στρατηγού Βαν Φλιτ, έσωσαν την πατρίδα από τον ερυθρό κίνδυνο που την απειλούσε με κολεκτιβισμό και αποχριστιανοποίηση. Από το Γράμμο πάλι, ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει σήμερα το σάλπισμα για τον γενικό πατριωτικό ξεσηκωμό προκειμένου να σωθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων, στις οποίες έχουν στήσει καρτέρι οι αιμοσταγείς μαυροσκούφηδες του Σταθάκη.
Έμπειροι πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η κίνηση του κ. Γεωργιάδη, σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις για τη συνάντηση Πάπα-Τσίπρα, δημιουργούν νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την αξιωματική αντιπολίτευση. Υπενθυμίζεται ότι χτες στην εκπομπή του ο κ. Μπογδάνος αποκάλυψε ότι η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βατικανό οφείλεται σε κακή συνεννόηση μεταξύ του Ποντίφικα και των επιτελών του. Ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας ζήτησε από τους επιτελείς του να κανονίσουν να συναντηθεί με κάποιον που αγωνίζεται κατά της φτώχειας και έχει απήχηση στη νεολαία, υπονοώντας τον Bono των U2. Οι επιτελείς κατάλαβαν άλλα αντί άλλων και κάλεσαν τελικά τον κ. Τσίπρα, στον οποίον, ως γνωστόν, δεν μιλάει κανείς στην Ευρώπη.

                                                      Πηγή: left.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου