Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Μεθόδευση διώξεων για διαμαρτυρία στα διόδια Θηβών;

Με ανακοίνωσή του, που εκδόθηκε στις 9-9-2014, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Στερεάς του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει  μεθόδευση διώξεων για διαμαρτυρία πολιτών που έγινε εναντίον της αύξησης της τιμής των διοδίων. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης είναι το εξής:
"Για άλλη μια φορά το αυταρχικό μνημονιακό κράτος προσπαθεί να τρομοκρατήσει την κοινωνία ώστε να μην αντιδρά στην άδικη πολιτική του.
Mεθοδεύει μέσω των κατασταλτικών του μηχανισμών πολιτικές διώξεις σε πολίτες, σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της Βοιωτίας και Εύβοιας. Οι σύντροφοι στις 15/2/14 τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό ενάντια στην αύξηση των διοδίων, στα διόδια της εθνικής οδού στο ύψος της Θήβας.
Με ψεύτικες κατηγορίες προσπαθεί να τρομοκρατήσει το κοινωνικό σύνολο και να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων που λυμαίνονται τις εθνικές οδούς με τις ληστρικές συμβάσεις που έχουν υπογράψει εις βάρος της μετακίνησης των πολιτών .
Να γνωρίζουν ότι με αυτές τις τρομοκρατικές κινήσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα καταφέρουν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα της κοινωνίας, αλλά αντίθετα, όλο και περισσότερους θα βρίσκουν απέναντι τους.

Όλο και περισσότεροι θα πολεμούν τις αντιλαίκες πολιτικές τους που μοναδικό στόχο έχουν να μεγαλώνουν τα κέρδη των διαπλεκομένων συμφερόντων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου