Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Δίμηνη αγωνιστική καμπάνια, σύσκεψη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το Π.Α.ΜΕ Θήβας

Πρόσκληση για συμμετοχή τους στην δίμηνη αγωνιστική καμπάνια, στην σύσκεψη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνεται από το Π.Α.ΜΕ Θήβας προς τους εργαζόμενους της περιοχής. Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι το εξής:
«Η Γραμματεία Θήβας του Π.Α.ΜΕ. καλεί σε πλατιά σύσκεψη για την οργάνωση της δράσης στα πλαίσια της δίμηνης αγωνιστικής καμπάνιας που έχει εξαγγελθεί πανελλαδικά για το Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.
Η δίμηνη καμπάνια έχει στόχο να αναδείξει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εργαζόμενος λαός από την αντιλαϊκή επίθεση κυβερνήσεων και Ε.Ε., με επίκεντρο τη μάστιγα της ανεργίας.
Και κυρίως στοχεύει να συμβάλλει αποτελεσματικά στη μόνη διέξοδο που έχουν εργαζόμενοι και λαός. Στην οργάνωση της πάλης, την ενίσχυση των σωματείων και των φορέων που αντιπαλεύουν αυτή την κατάσταση, τη συγκρότηση μορφών πάλης εκεί όπου δεν υπάρχουν. Για να μετρήσουμε βήματα στη συγκρότηση ενός ενιαίου μετώπου αγώνα εργαζομένων, ανέργων, αυταπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, νεολαίας και γυναικών ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους και το πολιτικό τους προσωπικό.
Κεντρικοί σταθμοί της καμπάνιας θα είναι η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας το Σάββατο 4 Οκτώβρη και το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοέμβρη στις 12:00 στο Σύνταγμα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους άνεργους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους,τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του Εργατικού Κέντρου Θήβας, τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς της Θήβας, να δώσουν το παρών στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15/9/2014, ώρα 19:30, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θήβας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου