Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αποχή διαρκείας των Ανταποκριτών του ΟΓΑ


Από το Γραφείο Τύπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΑ εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. με μία αυθαίρετη απόφαση περιέκοψε τις αποζημιώσεις των Ανταποκριτών και επί μήνες προβαίνει σε δηλώσεις και ανακοινώσεις για τη δήθεν αποκατάσταση των αποδοχών τους μοιράζοντας φρούδες ελπίδες και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Η κοροϊδία όμως έφτασε στο τέλος της.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είχε προειδοποιήσει εξ αρχής το Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφών Βεργίνη πώς σε περίπτωση μη καταβολής της αποζημίωσης που κόπηκε οι Ανταποκριτές θα διεκδικήσουν το δίκαιο τους αίτημα με κινητοποιήσεις. Κινητοποιήσεις που ξεκινούν τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 με Αποχή διαρκείας από τα καθήκοντα τους.
Παρ’ όλα αυτά ο εμπαιγμός συνεχίστηκε μη αφήνοντας άλλα περιθώρια στους Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α., οι οποίοι εξυπηρετούν με συνέπεια μεγάλο όγκο των ασφαλισμένων του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας. Και αντί να πληρώνονται ως πρέπει για τις υπηρεσίες τους… αποζημιώνονται με απαξίωση.
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τη Διοίκηση του Ο.Γ.Α. να προχωρήσει άμεσα στη διευθέτηση του προβλήματος. Σε διαφορετική περίπτωση θα φέρει ακέραια την ευθύνη για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Οργανισμού, καθώς το επόμενο βήμα των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. είναι να υποβάλλουν ομαδικά τις παραιτήσεις τους.     

                          ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου