Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Επιτυχημένη η παρουσίαση των βασικών αξόνων των θέσεων και των αρχών, του «Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κίνηματος» στη Θήβα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση των βασικών αξόνων των θέσεων και των αρχών, της δημοτικής παράταξης «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα», από τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΖΗ, τη Τετάρτη το απόγευμα στο «ΖΗΘΟ», στη ΘΗΒΑ.
 Το σημαντικότερο και πιο ενδιαφέρον στην εκδήλωση αυτή, ήταν το γεγονός ότι, δεν ήταν μόνο μια απλή αναφορά στις αρχές της παράταξης, ένας μονόλογος από τη μεριά του υποψηφίου Γ.Κόρδατζη και των συνεργατών του, αλλά έγινε μια ζωντανή και γόνιμη συζήτηση  με τους παρευρισκόμενους πολίτες και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλές και «δύσκολες» ερωτήσεις των εκπροσώπων των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.
Τη Τετάρτη το απόγευμα στο «ΖΗΘΟ», εκφράστηκε σε όλους τους τόνους, από τον επικεφαλής του «Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος» και υποψήφιο Δήμαρχο Γ.Κόρδατζη ότι από την πρώτη μέρα στο Δήμο, αν ο λαός του Καλλικρατικού δήμου Θηβαίων, μας εμπιστευθεί αυτή τη θέση
1.      Θα  εργαστούμε με κινηματική ηθική και εντιμότητα. Θα πολεμήσουμε τη διαφθορά και θα εξασφαλίσουμε δομές για ουσιαστικό λαϊκό και κοινωνικό έλεγχο, με λογοδοσία των αρχών και των υπηρεσιών στην κοινωνία και θα εξασφαλίσουμε την άμεση πρόσβαση  και συμμετοχή του πολίτη στα κέντρα των αποφάσεων.
2.    Ο δήμος δεν θα είναι απλός θεατής των εξελίξεων, αλλά ενεργός διαμορφωτής αυτών προς το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.
Κανένα πρόβλημα «κάτω από το χαλί», πρακτική που έφερε ολόκληρο το δήμο στα σημερινά αδιέξοδα. Με τη συμμετοχή των κοινωνικών ομάδων , των πολιτών τη διάθεση και το πείσμα που μας διακρίνει, θα απαντήσουμε σ’ όλες τις προκλήσεις.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ.Κόρδατζης, πέρα από τις θέσεις-προτάσεις-λύσεις  της παράταξης για τα διάφορα προβλήματα που έχει ο δήμος μας, από τον Ελαιώνα έως το Σαράντι, αναφέρθηκε στην έμπρακτη συμβολή της δημοτικής αρχής στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η πρόταση για την ανάκαμψη της αγροτικής παραγωγής ώστε ο θηβαϊκός κάμπος να επανακτήσει τη θέση του στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής και της πατρίδας μας γενικότερα, έτσι που οι αγρότες μας να βελτιώσουν το βιοτικό τους επίπεδο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Η άρδευση όλου του κάμπου να γίνει με το πλεονάζον νερό της Υλίκης που σήμερα πάει χαμένο. Με τεκμηριωμένα επιχειρήματα, με επιμονή και πείσμα θα διεκδικήσουμε κάτι τόσο σημαντικό και σπουδαίο για το τόπο. ήρθε η ώρα εμείς να κάνουμε πραγματικότητα. Είναι κάτι που το δικαιούμαστε, μας το χρωστάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου