Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Πανηγυρική παρουσίαση του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος την Τετάρτη 19 Μαρτίου



Την εντυπωσιακή αποδοχή των προτάσεων του Αυτοδιοικητκού Ριζοσπαστικού Κινήματος σε όλη την έκταση του Δήμου Θηβαίων  διαπίστωσε το Συντονιστικό όργανο σε πρόσφατη συνεδρίασή του.  Με  πρωτεργάτη τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κόρδατζη, ολοκληρώνει σύντομα την κατάρτιση του Ψηφοδελτίου Νίκης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.  Παράλληλα, στην παραπάνω συνεδρίαση  αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων και τα εξής:
    1. Να γίνει πανηγυρική παρουσίαση της παράταξης και των βασικών θέσεων της από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κόρδατζη, τη Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στο καφέ «ΖΗΘΟΣ», στον πεζόδρομο της Επαμεινώνδα, στις 6 το απόγευμα.
    2. Στη συνέχεια θα δοθεί συνέντευξη τύπου, όπου ο Γιάννης Κόρδατζης θα απαντήσει σε ερωτήσεις των προσκεκλημένων δημοσιογράφων από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της περιοχής.
    3. Να ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα, προγραμματισμένες επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, στις γειτονιές, τις συνοικίες στην πόλη της Θήβας και στα δημοτικά διαμερίσματα.
   4. Παράλληλα, το Συντονιστικό Όργανο αποσαφήνισε είναι ανοιχτό σε κάθε μέλος-φίλο της παράταξης που θέλει να συμμετέχει.
    5. Η επιτροπή προγράμματος συνεχίζει εντατικά για να το έχει σύντομα έτοιμο, να το παρουσιάσει στην γενική συνέλευση για την τελική συζήτηση, έγκρισή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου