Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Σε ευρεία σύσκεψη καλεί το Π.Α.ΜΕ. τη Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 18:30, στην αίθουσα του Ε. Κ. Θήβας

"Το ΠΑΜΕ, το ταξικό κίνημα βρέθηκε όλη την προηγούμενη περίοδο στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα και σε αυτή τη ρότα θα συνεχίσουμε διότι τα προβλήματα και οι παράγοντες που οδήγησαν τη συντριπτική λαϊκή πλειοψηφία στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην απώλεια δικαιωμάτων και κατακτήσεων, βρίσκονται εδώ.
Ο αντίπαλος μας είναι εδώ! Οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοξενοδόχοι, οι μεγαλέμποροι, όλοι αυτοί που μαζί με τις κυβερνήσεις τους και την ΕΕ φόρτωσαν τις συνέπειες της κρίσης και των χρεών στις πλάτες του λαού, συνεχίζουν να θησαυρίζουν πάνω στη δυστυχία και την εξαθλίωση της συντριπτικής λαϊκής πλειοψηφίας.
Η εργατική τάξη και το κίνημα της, έχει διατυπώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια με σθένος, δυναμισμό και με συλλογικούς, μαζικούς αγώνες στους κλάδους και στους χώρους δουλειάς τις διεκδικήσεις της. Διεκδικήσεις που συμπυκνώνονται στο αίτημα:
«Κάλυψη όλων των απωλειών-Δε θα ζήσουμε με τα ψίχουλα».
Η Γραμματεία Θήβας του Π.Α.ΜΕ. καλεί τη Τρίτη 10 Μαρτίου, στις 18:30 σε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέματα:
Απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ
Οικονομική εξόρμηση ΠΑΜΕ Μάρτης έως και Μάης 2015
Το Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα μέχρι την πρωτομαγιά."
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ

τηλ. επικοινωνίας: 6944743524, 6985128499, 6974534859

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου