Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι για το Τοπικό Συμβούλιο Χωστίων

Στις 24.00΄τα μεσάνυχτα της Κυριακής 27 Απριλίου, ώρα κατά την οποία έληγαν οι σχετικές προθεσμίες,   κατετέθησαν στο Πρωτοδικείο Θηβών οι συνδυασμοί των υποψηφίων για τις Δημοτικές εκλογές της 18 Μαίου 2014. Για το Τοπικό Συμβούλιο Χωστίων κατετέθησαν οι πιο κάτω υποψηφιότητες. Τις δημοσιεύουμε με αλφαβητική σειρά.

Ο Συνδυασμός  «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κόρδατζη  και με υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους τους:
Δήμου Δημήτριο του Παναγιώτη
Κοβάνη  Θεόδωρο του Λουκά
Μίχα Μαργαρίτα του Αθανασίου

Ο Συνδυασμός  «ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο  Σταμάτη Χαλβατζή και με υποψηφίους  Τοπικούς Συμβούλους  τους:
Δέδε  Σεραφείμ του Δημητρίου
Ιωάννου Ιωάννη του Ηλία
Μουταφίδου-Παπαπέτρου Μαίρη του Κωνσταντίνου
Τριπερίνα Ευάγγελος του Γεωργίου

Ο Συνδυασμός  «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Κατσέλη,  και με υποψήφια Tοπική Σύμβολο  την:
Κατσέλη Μαρία του Βασιλείου

Ο Συνδυασμός  «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Τουλουμάκο, και με υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους  τους:
Βλάχου Χαράλαμπο του Γεωργίου
Κέλλη  Ανδρέα του Νικολάου
Τόλη Σταύρο του Κωνσταντίνου

Ο Συνδυασμός  «ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Νικολάου  και με υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους  τους:
Καρακεκέ Γεωργία του Χαραλάμπους
Κατσίβελο Σεραφείμ του Μιχαήλ
Κοβάνη Όμηρο του Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου