Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο σεμνός, κινηματικός γιατρός Γιάννης Κόρδατζης υποψήφιος Δήμαρχος

Τον σεμνό, κινηματικό γιατρό Γιάννη Κόρδατζη, επέλεξε για υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Θηβαίων η Πρωτοβουλία  Πολιτών στην προγραμματισμένη ανοιχτή Συνέλευσή της που πραγματοποιήθηκε στις 16/2/14 στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας.
 Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, στη συνάντηση συμμετείχαν αρκετοί πολίτες  εκπροσωπώντας τον ευρύ προοδευτικό και αριστερό χώρο. Κατά τη συζήτηση που επακολούθησε, αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός σχετικά με την σημερινή πολιτική κατάσταση ιδιαίτερα στο χώρο της Αυτοδιοίκησης αλλά και στο Δήμο Θηβαίων. Αποφασίστηκε η συγκρότηση νέας δημοτικής παράταξης με αντιμνημονιακό και αντικαλλικρατικό προσανατολισμό, και με ιδιαίτερη ευαισθησία στις αρχές της συλλογικότητας, της συμμετοχικότητας και της αλληλεγγύης.
Εκλέχτηκε  Συντονιστική Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει το έργο της υλοποίησης των αποφάσεων της Συνέλευσης και το συντονισμό των πρωτοβουλιών της παράταξης για το επόμενο διάστημα.
Η παράταξη το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις κοινότητες του Δήμου όπου θα πραγματοποιήσει συνελεύσεις για να επικοινωνήσει με τους συμπολίτες, να καταγράψει τα προβλήματα, να παρουσιάσει το δικό της σχέδιο διοίκησης του Δήμου και μέσα από αυτές τις διαδικασίες να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα διεκδικήσει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με παράγοντες γνώστες των αυτοδιοικητικών δεδομένων στον Δήμο Θηβαίων, η απρόβλεπτη είδηση της επιλογής του άφθαρτου, κινηματικού και σεμνού γιατρού Γιάννη Κόρδατζη, ως υποψηφίου Δημάρχου έφτασε αμέσως σε όλες τις γειτονιές της πόλης και σε όλα τα χωριά, συζητήθηκε και υιοθετήθηκε από όλους τους πολίτες, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της φιλοκυβερνητικής πλειοψηφίας στο Δήμο,  και  έθεσε με αξιώσεις το ενδεχόμενο νίκης του συνδυασμού του από τον πρώτο γύρο.                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου